İZMİR / ÇİĞLİ - Harmandalı Şehit Sefanur Parhan İlkokulu

Nis

3/A Sınıf Öğretmenimiz Sevgi GEZEK ve öğrencilerinin emeğiyle hazırlanan etkinliğimiz 30 Nisan 2024 Salı günü Çiğli Fakir Baykurt Salonu'nda 19.30'da gerçekleşecektir.  90'lar temalı eğlencemize sizleri de bekliyoruz.

Mrt

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, Milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği tarih olan 12 Mart günü; 04.05.2007 tarih ve 5649 sayılı Kanunla " İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü" olarak kabul edilmiştir. Okulumuzda da tören ve etkinliklerle kutlanmıştır.

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI

Deprem Haftası’nda dünyanın en etkin deprem kuşaklarından birinin üzerinde bulunan ülkemizde vatandaşlarımızın depreme karşı hazırlıklı olmasının sağlanması,  depremden korunma yollarının anlatılması ve toplumda afete hazırlık bilincinin yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

ÖĞRENCİLERİN DÖNEM SONU KEYİFLİ VE ÖĞRETİCİ HAFTA GEÇİRMESİ PLANLANMIŞTIR.

Nis